Over Dijkhoff Papiamento Cursussen

Ik ben Gregor Dijkhoff en ik ben in Münster, Duitsland geboren. Vanaf mijn jeugd ben ik tweetalig (Duits en Papiaments) opgevoed en ik ben grotendeels opgegroeid op Aruba. In 1996 verhuisde ik naar Nederland waar ik sindsdien woon. Geïnspireerd door mijn vader Mario Dijkhoff, linguïst en expert op gebied van de taal Papiamento, ben ik in 2011 gestart met het geven van Papiaments cursussen. Sinds 2018 bied ik ook cursussen Duits aan, de taal van mijn moeder.

Mijn persoonlijke missie is om geïnteresseerden op een goede manier Papiaments en Duits te leren, deze zoveel mogelijk te verspreiden en in eer te houden.

Activiteiten

Papiaments en Duits cursussen worden aangeboden in Leeuwarden, Groningen, Emmen, Enschede, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Olst.

Daarnaast kunt u bij mij online Papiaments leren via Skype/Teams/Zoom, een nieuwe moderne vorm van onderwijs volgen!

Opdrachtgevers uit heden en verleden

Tweede Kamer der Staten-Generaal, Politie Zwolle, Politie Groningen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hanzehogeschool Groningen, DUO – Dienst Uitvoering Onderwijs, NHA opleidingen, Volksuniversiteit Rotterdam, Volksuniversiteit Amersfoort, Pleasure & Liqueurs, Joost Jobhunting & Sales, OinO Advies BV, BLCC Business Language and Communication Centre, Berlitz Schools of Languages, SVP-CN (stichting verslavingzorg en psychiatrie caribisch nederland), Mental Health Caribbean, WIJ Groningen, Health Coaching & Consult, Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal (Aruba), Basisschool de Schakel en Schakel College (Aruba), OONK Inframanagement, Travel Counsellors, Gijsbert Turkenburg (partner bij PricewaterhouseCoopers), Medewerkers werkzaam bij het Ministerie van Defensie (Mareschaussee) Studenten (stagiaires) en veel particulieren (personen die emigreren of voor hun werk naar de ABC-eilanden reizen).

Oprichting en doelstelling

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen is in maart 2012 opgericht door Gregor Dijkhoff. Het voornaamste doel van de stichting is: Het organiseren van cursussen Papiaments voor Nederlands- en anderstaligen en het geven van informatie over de taal en cultuur van de eilanden Aruba, Curaçao en Bonaire.

Waarom Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen ?

Dijkhoff Papiamento Cursussen is gespecialiseerd in de papiamentse (en duitse) taal en cultuur en heeft de nodige expertise in huis! Vergeet al die zelfstudie-cursussen op afstand, want een taal kan men niet alleen uit een boek leren! Iedereen heeft in meer of mindere mate begeleiding nodig en er moet een docent zijn die uw uitspraak kan corrigeren. U heeft iemand nodig die de grammatica uitlegt en al uw vragen kan beantwoorden!

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen  |  KvK nr. 54855667

Wil je meer weten over de cursussen, kijk dan onder cursus informatie. Wil je nog meer weten of heb je een vraag, gebruik dan het contact formulier op deze site.

Wil je meer weten over de cursussen of heb je een vraag, kijk dan op de contact pagina op deze site.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie