Papiaments stap voor stap

69,95 incl. verzendkosten. Te bestellen via het contactformulier

Papiaments stap voor stap is bedoeld voor beginners en bestaat uit 2 boeken: Het Cursus boek en het Theorie boek. De methode bevat 6 hoofdstukken gericht op alledaagse communicatie en bevat teksten, schrijfoefeningen, spreekoefeningen, antwoorden, uitspraak- en grammaticaregels en een uitgebreid vocabulaire.

Over de lesstof

De oefeningen zijn ontworpen om het Papiaments te leren spreken en om het gesproken Papiaments te leren begrijpen. Het doel van dit leerpakket is om cursisten een stevige basis mee te geven. Deze tweede druk uit 2020 is een nieuwe, herziene en sterk verbeterde editie.

Deze succesvolle methode werd in 1993 ontwikkeld door Mario Dijkhoff, linguïst/taalwetenschapper en expert op gebied van Papiamento op Aruba. Naar aanleiding van zijn ruime ervaring als docent, heeft hij dit studieboek specifiek voor volwassenen ontworpen.

Online begeleiding op maat

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen adviseert om naast zelfstudie ook minstens een paar lessen Papiaments te volgen. Voor advies en informatie kunt u contact opnemen met Gregor Dijkhoff. Wanneer u online lessen vanuit Aruba, Curaçao of Bonaire volgt, dan hanteert de stichting een speciale prijs. Neem contact op voor gratis advies!

Recensie

“Als cursist leer je met het boek Papiaments stap voor stap op snelle wijze de eerste beginselen van Papiamento. De vele praktische oefeningen maken dat je de taal snel oppakt en het ook beklijft. Als Nederlandse school op Aruba begeleide Gregor een cursus voor onze nieuwe docenten uit Nederland. Hij liet ons op prettige wijze nadenken over de taal en cultuur. Een absolute aanrader voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met deze mooi taal.”

  1. La Haye, directeur Stichting Onderwijs Combina
Papiaments Cursusboek
Papiaments Theorieboek

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie