Proverbio y dicho di Aruba

Nu tijdelijk verlaagd: € 29,95  excl. verzendkosten

Spreekwoorden en Gezegdes van Aruba

Dit boekje bevat 450 Arubaanse spreekwoorden in het Papiaments (zonder nederlandse vertaling). Deze uitgave betreft de vierde druk uit 2020. Aantal bladzijdes: 63.

Ideaal als verjaardagscadeau of als relatiegeschenk voor elke locale inwoner van Aruba of persoon die een sterke band heeft met het eiland. Zeker Arubanen op hogere leeftijd vinden de spreekwoorden en gezegdes heel leuk en grappig en waarderen ze enorm!

Te bestellen via het contactformulier

Proverbio y Dicho di Aruba

Een persoonlijke noot van de auteur in het Papiamento:

“Conoce proverbio y dicho ta nifica conoce un pueblo, tanto den su aspectonan positivo como den esunnan negativo. E publicashion aki ta forma un parti importante di nos expresion cultural”     – Mario Dijkhoff

(vertaling: Het kennen van spreekwoorden en gezegdes betekent het kennen van een volk, zowel in zijn positieve aspekten als in zijn negatieve. Deze publicatie vormt een belangrijk deel van onze culturele uitdrukkingen)  

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie